Dubašnica d.o.o.

Komunalno društvo Dubašnica je trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje komunalnih djelatnosti u 100% vlasništvu Općine Malinska – Dubašnica.


 


Temeljem stavka 6. članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine« broj 33/01 i 60/01), stavka 11. članka 26. i stavka 2. članka 71. Statuta Općine Malinska – Dubašnica (»Službene novine« broj 9/02 i 46/04), u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima (»Narodne novine« broj 111/93 i 34/99), Općinsko vijeće Općine Malinska – Dubašnica, na sjednici održanoj dana 3. studenoga 2005. godine, donijela je Odluku o osnivanju “Komunalnog društva Dubašnica” d.o.o.

Ovom Odlukom Općina Malinska – Dubašnica, kao jedini osnivač, osnovala je trgovačko društvo, na neodređeno vrijeme, za obavljanje komunalnih i drugih djelatnosti.

Tvrtka društva glasi: Komunalno društvo “Dubašnica” društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.). Skraćena tvrtka društva glasi: Dubašnica d.o.o. Sjedište društva je u Malinskoj – Bogovićima, Stipkino 21. Temeljni kapital društva iznosi 200.000,00 kn.


 Sjedište


Komunalno društvo “Dubašnica” d.o.o. je prije imalo sjedište u samoj zgradi Općine Malinska – Dubašnica u Malinskoj na adresi Lina Bolmarčića 22, a s obzirom da je u 12. mjesecu 2013. godine u funkciju pušten novi Komunalni centar Općine Malinska – Dubašnica, odnedavno se sjedište i službeno preselilo na adresu Stipkino 21. Novi Komunalni centar Općine se nalazi između naselja Bogovići i Sv. Anton. Objekte je projektirao riječki arhitekt Nenad Kocijan, radove je sa svojim kooperantima izvela tvrtka GP Krk, dok su poslove nadzora obavili djelatnici tvrtke Ino-Inžinjering iz Njivica. Radovi su trajali duže vremena i koštali su blizu 2 milijuna kuna. Tehnički pregled objekta obavljen je 7. studenog 2013. g., a samo nekoliko dana kasnije ishođena je i uporabna dozvola. Komunalci ovaj kompleks nazivaju Reciklažno dvorište, a sastoji se od tri prostorno odvojene ali i funkcionalno povezane cjeline. Prvu cjelinu novouređenog komunalnog kompleksa čini prostor na kojem je sagrađena upravna zgrada Komunalnog društva Dubašnica, ukupne površine 150 četvornih metara. U tom će se objektu nalaziti uredske prostorije i brojni prateći sadržaji dubašljanskih komunalaca kao što su radionica i skladište te nadstrešnicom natkriveni dvorišni prostor ukupne površine 200 kvadratnih metara.


 

 

 

 


Druga cjelina je uređen prostor na koji će se dovoziti i privremeno deponirati nepropisno parkirana vozila koje će ljeti dovoziti pauk. Treći dio centra namijenjen je aktivnostima otočnog Trgovačkog komunalnog društva Ponikve za potrebe reciklažnog dvorišta unutar kojega će se i nadalje odvijati poslovi razvrstavanja prikupljenog krupnog otpada.


 Kontakt:


Skraćeni naziv tvrtke:   DUBAŠNICA d.o.o.
Komunalno društvo
Adresa: Stipkino 21
51511 Malinska, Hrvatska


Toni Kraljić – direktor, član uprave


Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak 07,00 – 15,00 sati


 

 

Share
PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA