Naši zvoni

nasi_zvoni-1-w800-h600
U svibnju 1998. godine Općina Malinska – Dubašnica započela je s izdavanjem lista Naši zvoni i dosad je izašao ukupno 61 broj, svaki na 20 – 24 stranice , četiri puta godišnje uglavnom za Uskrs, Dan Općine i sv. Apolinara (20. srpnja), za Mihoju (29. rujna) i za Božić, odnosno Novu godinu. Tada je uz Grad Krk i Općinu Omišalj, Općina Malinska – Dubašnica bila najveća općina na otoku Krku po broju pučana. Općina je tada imala 2.161 stanovnika (prema popisu stanovništva 1991. godine) u tada 19 naselja. „Upravo zbog brojnosti tih sela i njihove međusobne nedovoljne informativne povezanosti, tadašnje Poglavarstvo Općine Malinska – Dubašnica odlučilo je pokrenuti vlastito glasilo“, napisano je u prvom uvodniku. U tomu su pomogli od prvoga broja izvršni nakladnik, novinsko-nakladnička tvrtka Glosa iz Rijeke, i tiskara Šuljić iz Marinića pokraj Rijeke na čemu im se zahvaljujemo i nadamo daljnjoj suradnji. Međutim, zahvaljujemo se i članovima dosadašnjeg Uredništva i svima koji su objavljivali bilo koji tekst na trudu i želji da rade za ovaj list bez ikakve novčane naknade. Svi su oni dolazili na sastanke, istraživali i pisali, iz ljubavi prema Općini i pisanoj riječi, što je, moramo priznati, rijetkost u današnje doba. Zadnji 61. broj pod prethodnim Uredništvom izašao je u ožujku 2013. godine.


Ukoliko niste primili svoj broj Općinskog glasila “Naši zvoni” molimo Vas da se javite sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) na adresu e – pošte: info@malinska.hr ili na broj telefona: 051/750 – 500. Brojeve iz arhive (do isteka zaliha) možete preuzeti svakoga radnoga dana u Općini Malinska – Dubašnica.


NOVI BROJ GLASILA – “Naši zvoni”

Izašao je novi broj Općinskog glasila “Naši zvoni” broj 92. Izdanje možete preuzeti ovdje. (PDF)


Izašao je novi, 92. broj Općinskog glasila Naši zvoni.

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.