Obitelj Malinska

Obitelj Malinska

Obitelj Malinska, prezimena poput našeg sjedišta Općine Malinska – Dubašnica, Malinske, je obitelj iz Češke koju čine bračni par punim imenom Jiri i Dita Malinska (Malinsky).

Obitelj Malinska je putem Interneta pronašla mjesto koje se zove poput njihova prezimena. To ih je nagnalo da posjete Malinsku te su se odlučili za boravak u kampu Draga u Malinskoj na 15-tak dana, u kolovozu 2013. godine.
S nevjericom da postoji prezime koje nosi naziv našeg mjesta, provjerena je evidencija Turističke zajednice Općine Malinska – Dubašnica i ustanovljeno je da se doista radi o paru prezimena Malinska.  Njihovo prezime vjerojatno nosi naziv po voću malina.

Bračni par Malinska istaknuo je kako im se sviđa u Malinskoj i kako bi se željeli jednom ovdje opet vratiti. Ovo dvoje mladih svoj godišnji je također proveo u upoznavanju i ostalih mjesta osim Malinske na otoku Krku, a jedan dan su iskoristili i za izlet na Kornate.
Sa zadovoljstvom je priređeno i primanje za supružnike i njihove domaćine kako bi se saznalo nešto više o njima. Zaželjena im je sreća u životu te ponovni dolazak u Malinsku. Uz to uručen im je prigodni poklon koji će ih podsjećati na posjet mjestu koje nosi ime kao i njihovo prezime, Malinska.
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA