Adrian Badurina osvojio zlato na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

Adrian Badurina osvojio zlato na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

Samopouzdano i hrabro te vrlo usmjeren prema cilju Adrian Badurina izlazi na tatami Balkanskog prvenstva u Istanbulu.

U prvoj borbi vrlo stručno nadvladao je predstavnika Bosne i Hercegovine rezultatom 8 – 0. U drugoj borbi Adriana je dočekao domaćin iz Turske i znali smo da će borba biti teška pošto se protivnik bori na domaćem terenu ali to Adriana nije spriječilo da pobjedi rezultatom 1 – 0 i nastavi u sljedeći krug prvenstva.

A sljedeći na red je došao predstavnik Srbije kojeg rezultatom 5 – 0 Adrian vješto prolazi i ulazi u polufinale. Polufinalnu borbu protiv Grka Adrian odrađuje rezultatom 4 – 0 i bez primljenog boda ulazi u FINALE Balkanskog prvenstva.

“Što sam u finalu!” Uzviknuo je Adrian sretno ali nije još bilo vrijeme za veselje. Zajedno sa svojim trenerom uputio se na drugo borilište izvidjeti protivnika koji ga očekuje u finalu. Nakon analize krenula je priprema za finale.
Finalna borba započinje napeto i u početku ni Adrian ni predstavnik Bugarske ne uspijevaju postići bod a onda su povučene prve zastavice i Adrian ulazi u vodstvo te nakon neumornih napada protivnika Adrian završava borbu rezultatom 5 – 4 i uspinje se na najvišu stepenicu postolja Balkanskog prvenstva.

Adriana je kroz sve borbe pratila navijačka ekipa klupskih kolega i roditelja koji su zasigurno svojim bodrenjem pomogli Adrianu da izdrži sve borbe a proglašenjem pobjede ni jedan njegov navijač nije bio bez suze u oku. A veselje ovog uspjeha pokazale su i Adrianove klupske kolegice koje su iako ne smiju biti parteru preskočile ogradu i dotrčale mu u zagrljaj čestitati.

Adrianu možemo čestitati na velikom uspjehu ali za naš klub ovo nije kraj jer nas očekuje i posljednji dan natjecanja te nakon sjajne Karmen i zlatnog Adriana ove nedjelje nastupaju Lucija Bagara i Doria Maraž prvi puta kao reprezentativke Hrvatskog karate saveza.


FOTOGALERIJA


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA