Iz medija: TRGOVINA DOMAĆIH PROIZVODA NAŠE ŽUPANIJE OTVORENA U MALINSKOJ

Iz medija: TRGOVINA DOMAĆIH PROIZVODA NAŠE ŽUPANIJE OTVORENA U MALINSKOJ

Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo Općine Lovas i Općine Malinska Dubašnica urodila je još jednim vrijednim projektom. U centru Malinske, na vrlo atraktivnoj lokaciji, otvorena je Butiga domaćih, autohtonih proizvoda lokalnih proizvođača naše županije i otoka Krka. Veliki je ovo značaj za promociju i trženje kvalitetnog domaćeg proizvoda, stoga smo posebno zahvalni investitoru općini Malinska, na čelu s načelnikom Robertom Kraljićem.

Operativno, projekt će provoditi županijska tvrtka Agro-klaster kojima se zahvaljujemo kao i Vukovarsko-srijemskoj županiji na pruženoj potpori. Događaju otvaranja nazočili su brojni uzvanici, kao i vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić. Dašak srijemske tradicijske baštine i zvuk tamburice pri tom su u Malinsku donijeli članovi lovaskog KUDa Nikolina i Vedran Latas.

Raduje nas činjenica da će naši prijatelji iz Malinske, kao i njihovi mnogobrojni turisti, u Butigi moći nabaviti ukusne i kvalitetne srijemske i slavonske proizvode: čvarke, kobasice, kulen i kukenovu seku, jaja, vina, sokove, pekmeze i brojne druge. U ime Općine Lovas svim sudionicima projekta zahvalila se općinska načelnica Tanja Cirba.


FOTOGALERIJA


 

Izvor: Facebook stranica Općine Lovas

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA