Dodijeljeni su prostori na korištenje udrugama

Dodijeljeni su prostori na korištenje udrugama

Od 7. kolovoza do 3. rujna bio je otvoren Javni natječaj za dodjelu poslovnih prostora udrugama u Domu udruga (u Bogovićima na adresi Novo naselje 7) koji je u vlasništvu Općine Malinska-Dubašnica. Udrugama je ponuđeno pet prostora: jedan veći prostor u prizemlju koji se sastoji od multimedijalnog kutka, prostora za okupljanje i druženje većeg broja osoba i skladišnih prostora, te četiri uredska prostora s pripadajućim skladišnim prostorima na katu. Na javnom otvaranju prijava u sali za sastanke u Domu udruga, 3. rujna, otvoreno je pet pristiglih prijava te su dodijeljeni sljedeći prostori:

  • Udruzi umirovljenika Malinska-Dubašnica prostor 1.1. u prizemlju
  • Stolnoteniskom klubu Malinska-Dubašnica ured 2.4.
  • Kulturno-umjetničkoj udruzi Dubašnica ured 2.5.
  • Malonogometnom klubu Malinska-Dubašnica ured 2.6.
  • Udruzi Termen ured 2.7.

Svim ostalim udrugama koje nisu bile zainteresirane ili nisu ispunjavale uvjete za trajnu dodjelu prostora, na raspolaganju su sala za sastanke i plesna dvorana koje mogu koristiti povremeno, uz prethodnu rezervaciju termina. Također, svim udrugama nudi se mogućnost prijave sjedišta na adresi Doma udruga i besplatno korištenje vlastitoga poštanskog sandučića koji se nalazi na ulazu u zgradu Doma.

Pozivamo sve članove udruga koje svoje aktivnosti provode na području Općine Malinska-Dubašnica da čim više koriste ponuđene prostore kako bi zaživjela osnovna ideja i namjena, a to je da se udrugama na našem području pruži „krov nad glavom” i mjesto za kvalitetnu provedbu slobodnog vremena.

Rezultati natječaja (PDF)

Autor teksta: Katica Cvelić

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA