POZIV ZAINTERESIRANIM MJEŠTANIMA ZA POSJET PARTNERSKOJ OPĆINI Święciechowa (Poljska), 17.05.2018. – 21.05.2018.

Pozivaju se zainteresirani mještani s prebivalištem na području Općine Malinska – Dubašnicada se jave za posjet našoj partnerskoj Općini Święciechowa (Poljska). Općina slavi 20 godina bratimljenja s njemačkom općinom Grosshabersdorf.

Preostalo je nekoliko slobodnih mjesta u autobusu. Na izlet se kreće 17. svibja 2018. godine, dok će jedno noćenje biti u Češkoj republici (18.05.2018.).
U Općini Święciechowa sudjelujemo u programu kao prijatelji i uzvanici na proslavi godišnjice bratimljenja općina Święciechowa i Grosshabersdorf.

Povratak u Malinsku je 21. svibnja 2018. godine.

Svi zainteresirani neka se jave na broj telefona 051 750 500 (do popunjena desetak slobodnih mjesta u autobusu). Put je besplatan.

OPĆINA MALINSKA – DUBAŠNICA

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.