Suze, smijeh i krv na usnicama

Suze, smijeh i krv na usnicama

Bilo je svega, kao i što se može očekivati kada šaljem ekipu od 9 natjecatelja, od 9. godine pa do 17-te. Krenimo redom:
Lana Crnčić – snena i usporena, neki puta i za glavu manja, a ipak i sa takvim nedostacima dobiva kolajnu oko vrata i staje na najvišu stepenicu. I sa prvim mjestom ima puno mjesta za napredak, ovo mi je bilo dobro iskustvo da uvidim kako mogu ispravljati tehniku da rezultat ostaje isti.

Doria Maraž – apsolutno superiorna u konkurenciji, nabrijana poput Formule 1, pogledom je već u startu izdominirala konkurenciju.

Mara Pajčin – Najnovija natjecateljica lijepo kroči sa već sada uzastopnim pobjedama. Kako je Mara teškašica, njezin prioritet je brzina, te nam je to prioritet u trenažnom procesu.

Luka Šimanić – Gledao sam ga krajičkom oka, jer je Vito Balorda držao mu leđa. Kategorija jaka, njegov siguran ulaz finale, korak do najviše stepenice.

Vanessa Kukrika – Vrlo sigurna, samo djelić ju je djelio do prvog mjesta. Kada nauči kontrolirati ljutnju zato jer gubi, nastup će biti još kvalitetniji. Mlada je, ima vremena za učiti :).

Lucija Bagara – BIla je hrabra i odvažna, ali tehnički i brzinski nedovoljna za finale. Izgubila je od vrlo jake protivnice, kasnije je dobila priliku za medalju, iskoristila je i poslala protivnicu u svlačionicu.

Lorenzo Aaron Zaldana – Prvu borbu je zaista dradio perfektno, dok je drugu borbu radi visokog garda i sporih reakcija bio izbušen udarcima rukom po trbuhu. Ovaj gubitak vrijedi više od mojih 1000 upozorenja na visinu garda:).

Haris Ibrahimović – apsolutno dominantan sa 3 pobjede sa kvalitetnim borcima. Izgleda da ga je to zasitilo i umorilo, jer je slijedeću borbu koju je morao dobiti izgubio. Kasnije je išao u repasaž i opet izgubio od boljeg protivnika.

Ira Šekuljica –  Drugi nastup bez medalje. Neuspjeh, možda, a možda i ne. Kada zagorčate život natjecateljici koja je bila prva na Svjetskoj ligi, i dovedete je do trenutka da samo jako grubo, pomalo prljavo, dva puta rasječe snažnim udarcima Iri usnicu, ne bih svatio isto ako neuspjeh, već samo dragocijenjeno iskustvo. Slijedeću borbu sa usnama koje su izgledale kao da su umjetno napumpane, je doslovno rasturila rezultatom 10:2. Slijedeću borbu nažalost gubi od poznate protivnice, dobre, jako dobre. Kao što sam napisao: Neuspjeh? Ne, dobro iskustvo. Vjerujem da je neuspjeh za ostatak ekipe koja je oslučila ostati kući i nenastupiti.

  • 1.mjesto: Lana Crnčić, Doria Maraž, Mara Pajčin
  • 2.mjesto: Luka Šimanić, Vanessa Kukrika
  • 3.mjesto: Lucija Bagara,
Bez medalje: Ira Šekuljica; Lorenzo Aaron Zaldana i Haris Ibrahimović

Za kraj: 3KCro koji je nastupio sa cca 30% svojih natjecatelja ove subote, na turniru od preko 800 natjecatelja, cca 100 klubova, 7 država i dalje smo na visokom 11.mjestu u ukupnom poretku u borbama.

FOTOGALERIJA

Izvor: Samuel Roksandić
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA