Tragom Olivera u školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima

Tragom Olivera u školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima

Ulaznice po cijeni od 20 eura dostupne su za kupnju putem sustava Eventim, u Interpretacijskom centru maritimne baštine DUBoak, a bit će dostupne i na samom ulazu u sportsku dvoranu prije početka koncerta.


Sredinom adventskog razdoblja, ljubitelji glazbe Olivera Dragojevića imat će priliku uživati u spektakularnom koncertu pod nazivom “Tragom Olivera” u Malinskoj. Ovaj glazbeni događaj zakazan je za 15. prosinca, u Školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima, s početkom u 19 sati. Karte za koncert su puštene u prodaju pa kupite svoju ulaznicu na vrijeme! Ulaznice po cijeni od 20 eura dostupne su za kupnju putem sustava Eventim, u Interpretacijskom centru maritimne baštine DUBoak, a bit će dostupne i na samom ulazu u sportsku dvoranu prije početka koncerta.

Legendarni i vjerni Oliverovi „Dupini“ koji su ga na bini pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, povodom pete godišnjice smrti prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove vječite pjesme. Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt s kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je kroz projekt “Tragom Olivera” jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom “Tragom Olivera” želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio.

U projektu sudjeluju Dupini te pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, te mladi Dino Petrić i Jure Brkljača. Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega nitko ne može zamijeniti sigurni smo da će s projektom “Tragom Olivera” obožavatelji biti oduševljeni. Ne propustite priliku biti dijelom ove glazbene posvete Oliveru Dragojeviću u Malinskoj.

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA