Dobro došli, prvašići!

Dobro došli, prvašići!

Prvi dan škole, 4. rujna, bio je poseban dan za naše nove učenike prvih razreda!
S torbama na leđima i ozarenih lica uzbuđeni prvašići su zajedno s roditeljima iščekivali svoje učiteljice, Anitu Čemeljić Karabaić i Ivu Spiciarich.


U ime učitelja i ostalih djelatnika škole ravnateljica Nedeljka Turčić uputila im je riječi dobrodošlice, a učenicima su se u ime Općine Malinska-Dubašnica s par prigodnih riječi obratili Katica Cvelić i Neven Matuč.

Učenici su se nakon prozivke uputili zajedno s učiteljicama i roditeljima u svoje nove učionice te po prvi puta sjeli u školske klupe.

Društvo učiteljice Anite u 1.a razredu čine Lea Dimić, Arijan Džebić, Mauro Hržić, David Košić, Samuel Bruno Kräker, Alana Kurbegović, Adin Majetić, Nina Majstorović, Amber Willa Martinčić, Lea Mateša, Lorenzo Orlić, Paula Pavlović, Niko Peranović, Vid Petrovski, Barbara Žužić.


Učenici koji se druže s učiteljicom Ivom u 1.b su Anna Dolenec, Zrin Huljić, Ivan Jemrić, Luka Kremenić, Una Lamešić, Emil Majetić, Ela Merdić, Bartol Milotić, Laura Perković, Tino Rašić, Nikol Simić Bogdanović, Nika Šantek i Luna Luise Tätzsch.

Prvašićima, kao i svim ostalim đacima, želimo puno uspjeha u nadolazećim školskim danima!

Učiteljice Anita i Iva

 

 

Izvor: Osnovna škola Malinska Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA