Nove svjetske medalje Andreja Krstinića

Nove svjetske medalje Andreja Krstinića

 

Na nedavno održanom svjetskom prvenstvu u disciplini samostrel field naš Andrej se ponovno vraća sa 2 medalje.

U olimpijskom sportskom centru Dunavarsany u Mađarskoj Andrej je osvojio pojedinačnu broncu u disciplini Match play dok je u ekipnom dijelu natjecanja osvojio srebro sa svojom ekipom. Tako se po 3 puta za redom trostruki svjetski prvak u ovoj disciplini vraća kući sa medaljama. Spomenimo i to da su ponovno hrvatski strijelci dominirali na ovom natjecanjj, od ukupno 15 naših strijelaca koji su nastupali osvojeno je 26 medalja što pokazuje kvalitetu koju posjedujemo.

Bilo je tu mnogo odličnih rezultata, od braće Oborovečki (Mihaele i Martina) do braće Pereglin (Valentina i Domagoj) koji su svi postali svjetski prvaci u nekoj od gađanih disciplina, također odlične juniore i kadete… Od rezultata ipak izdvajamo novi svjetski rekord Domagoja Pereglina od 880 krugova te također rezultat od 399 krugova na 35 metara što je također novi svjetski rekord.

Čestitke svima na postignutim rezultatima ali posebno našem Andreju koji nakon svih ovih godina oduševljava naš klub i općinu Malinska svojim uspjesima.

Izvor: Streljački klub Dub

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA