U Malinskoj je dana 19. srpnja 2023. održana, povodom Dana Općine Malinska-Dubašnica i blagdana svetog Apolinara, svečana sjednica Općinskog vijeća. U ugodnom ambijentu Interpretacijskog centra maritimne baštine „DUBoak“, između ostalog, dodijeljene su i nagrade i priznanja najboljim sportašima Općine Malinska-Dubašnica u 2022. godini.

Među nagrađenima su bile i naše curice Marija Bogović, Lana Bogović, Laura Šakić i Leona Šantić. Svoja priznanja i nagrade dobile su, da podsjetimo, za osvojeno 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji na državnom prvenstvu u Splitu, u kategoriji „mlađe kadetkinje“, a Marija Bogović i za osvojeno 2. mjesto pojedinačno i 3. mjesto u paru, u Vrsaru, u kategoriji „najmlađih kadetkinja“.

Na žalost, ovoj svečanosti nije mogla prisustvovati Laura Šakić, pa će svoje priznanje i nagradu dobiti od svoje trenerice čim se pojavi na treningu.

Želimo se i na ovaj način, kao klub, zahvaliti na svoj pomoći koju nam Općina Malinska-Dubašnica pruža od osnutka kluba, te na uručenim nagradama našim mladim natjecateljicama i ugodnom druženju poslije svečane sjednice!

 

Izvor: STK Malinska Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA