MiniPolis – mjesto gdje mali postaju veliki

MiniPolis – mjesto gdje mali postaju veliki

U petak 14. listopada učenici 2.a i 2.b razreda išli su na terensku nastavu u Zagreb. Posjetili su pravi mali dječji grad,  grad pun doživljaja, uzbuđenja, zabave i učenja – MiniPolis. ?

Učenici su sa svojim učiteljicama Anamarijom Čubranić i Karmen Perožić prolazili kroz 40 tematskih kućica više od 30 zanimanja.

Bili su pravi mali vatrogasci, policajci, piloti, električari, frizeri, prodavači, bolničari, poštari, majstori, veterinari itd. te se na najbolji način upoznali s mnogim zanimanjima i uplovili u svijet velikih. Otkrivali su svoje talente, strasti i vještine kroz zanimljive edukativne i interaktivne sadržaje.

Nakon MiniPolisa uputili su se u Zoološki vrt gdje su imali radionicu o životinjama. Najzanimljiviji dio radionice im je bio upoznavanje male crvene zmije koju su mogli dirati i osjetiti dodirom kakva joj je koža. Tijekom razgledavanja životinja u njihovim nastambama učenici su bili uzbuđeni i zainteresirani, a posebno ih je razveselila vesela papiga. Po odlasku iz Zoološkog vrta još jedno slatko veselje – sladoled na kraju u Park – šumi Maksimir na dječjem igralištu.

Anamarija Čubranić

FOTOGALERIJA:

Izvor: osnovna škola Malinska Dubašnica
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA