Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod”

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod”

Obavještavamo vas da je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod” objavljen na stranici https://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug-1939/otoci/hrvatski-otocni-proizvod/promocija-programa-hrvatski-otocni-proizvod/3979

Prihvatljive aktivnosti za sufinanciranje putem dodjele bespovratnih financijskih sredstava su skupna događanja koja pridonose ostvarenju ciljeva Programa „Hrvatski otočni proizvod” (sajam, manifestacija, konferencija, radionica, edukacija/seminari i dr.) te projekti i programi promotivno informativnog karaktera o Programu „Hrvatski otočni proizvod”.

Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod” otvoren je do 30. prosinca 2021.

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA