Sveti Nikola pohodio našu školu

Sveti Nikola pohodio našu školu

Danas je učenike nižih razreda iznenadio poseban gost – došao je Sveti Nikola! 💖

Prošetao je školskim hodnicima, ušao u učionice, provjerio jesu li svi dobili poklone i nasmiješio sva lica koja je ugledao! Djeca su pozorno slušala svaku njegovu riječ i spremno odgovarala na njegova pitanja. 😍

 

Rekao im je da svakog dana postave neko pametno i zanimljivo pitanje svojim učiteljicama i da budu pravi mali znatiželjni istraživači, da budu i dalje vrijedni i pišu redovito domaće zadaće. Također im je rekao da sve te čokoladice i slatkiše koje su dobili mogu jesti nakon ručka i slušati svoje roditelje kada kažu da se mora pojesti i ono zeleno na tanjuru!

Sveti Nikola je pohvalio svu dobru djecu, jer zločesta djeca ne postoje, samo možda malo zvrkasta. Nestašnog i zvrkastog Krampusa nije poveo sa sobom, jer bi on samo smetao i zadirkivao djecu.

Zapjevali smo, čak i zaplesali, što se Svetom Nikoli veoma svidjelo! Zahvalili smo na poklonima koji su nas dočekali na školskim klupama i obećali da ćemo i dalje biti dobri! Uživali smo u društvu Svetog Nikole, a našu veselu galeriju fotografija možete pogledati u nastavku.

Ivana Bonifačić

FOTOGALERIJA:

Izvor: Osnovna škola Malinska – Dubašnica
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA