Homo na jidra – Memorijal Nikola Jurić

Homo na jidra – Memorijal Nikola Jurić

Dragi ljubitelji mora i tradicije,

Pozivamo vas da zajedno s nama budete dio treće po redu regate tradicijskih barki na jedra, pod nazivom “Homo na jidra – Memorijal Nikola Jurić”, koja će se održati u Malinskoj u periodu od 10.09. do 12.09.2021. godine.

 

U sklopu ove trodnevne manifestacije moći ćete uživati u regati tradicijskih barki na jedra, ali i u izložbi, eko-etno sajmu, raznim predavanjima I radionicama, uz prigodni glazbeni program koji će se izvoditi na jednoj od tradicijskih barki, što dodatno upotpunjuje atmosferu. Ljubitelji ukusnih gastronomskih specijaliteta moći će zadovoljiti svoje nepce u jednom od ugostiteljskih objekata, koji će za ovu manifestaciju pripremiti posebnu ponudu jela od ribe I morskih plodova.

Organizatori jedriličarke regate su Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica, Općina Malinska-Dubašnica te Jedriličarski klub Malinska, u sklopu europskog projekta ARCA ADRIATICA, čiji je glavni cilj razvoj zajedničkog turističkog proizvoda, utemeljenog na načelima društvene i ekološke održivosti, koji istovremeno valorizira, čuva, štiti i promiče bogatu pomorsku, ribarsku i brodograditeljsku baštinu.

Izvor: VisitMalinska
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA