Posebno priznanje HHO-a Hrvatskoj samostrelskoj reprezentaciji čije je član Andrej Krstinić

Posebno priznanje HHO-a Hrvatskoj samostrelskoj reprezentaciji čije je član Andrej Krstinić

Iako nas 2020. godina nije mazila i naučila nas je puno toga novoga “normalnoga”, ipak na kraju godine iz Zagreba, točnije od Hrvatskog olimpijskog odbora, stiže nam lijepa vijest da je Hrvatska samostrelska reprezentacija u kategoriji seniora kao ekipa dobila posebno priznanje za promicanje Hrvatskog sporta u Europi i svijetu u proteklom desetljeću.

Podsjećamo, ekipa čiji je stalni član Andrej Krstinić iz malinskarskog Streljačkog kluba Dub višestruki prvak Europe i svijeta u proteklom razdoblju a svoju dominaciju počeli su 2007. godine na Europskom prvenstvu u St Petersburgu kada su prvi puta postali prvaci Europe kada je u ekipu ušao upravo Andrej… rezultati su se nastavili sve do 2019. kada su po četvrti puta postali prvaci svijeta a Andrej drugi puta i pojedinačno te su na osnovi toga i dobili ovo priznanje.

Andrej je u tom razdoblju osvojio 21 medalju na prvenstvima Europe i svijeta (pojedinačno i ekipno) te mu ovim putem čestitamo na novom priznanju.

Iz STK Dub ističu da je velika je čast i zadovoljstvo kada te nakon toliko godina rada i ostvarenih rezultata HOO iznenadi ovakvim priznanjem te im se ovim putem zahvaljuju i nadaju daljnjoj podršci.

Dodjelu priznanja možete pogledati sutra (ponedjeljak) navečer od 20,05 na HRT2 u emisiji “Veliki dan Hrvatskog sporta 2020”.

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA