Objava rezultata natječaja: DODJELA STIPENDIJA

Temeljem Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine” PGŽ 28/19) proveden je Natječaj za dodjelu stipendija u obrazovnoj godini 2020./2021. Natječaj je bio otvoren od 5. do 30. listopada 2020. godine. Zaprimljeno je 67 prijava na Natječaj, od čega 40 učeničkih i 27 studentskih. Kako je Natječajem predviđeno, dodijeljeno je 50 stipendija, 32 učeničke i 18 studentskih.

Dodijeljene su 44 izravne stipendije:

  • 9 učenika 1. razreda srednje škole koji su u svih 8. razreda osnovne škole ostvarili odličan uspjeh uz uzorno ili dobro vladanje,
  • 2 studenta koji je u sva 4 razreda srednje škole ostvario odličan uspjeh,
  • 18 stipendija za deficitarna zanimanja (13 školskih i 5 studentske),
  • 8 stipendija učenicima, prošlogodišnjim stipendistima koji su ostvarili prosjek iznad 4,5 te
  • 7 stipendija studentima prošlogodišnjim stipendistima koji su ostvarili prosjek iznad 4,0.

 

  • Preostali broj stipendija dodijeljen je natjecateljima u razmjeru 70% studenti, 30% učenici, dakle 2 učeničke i 4 studentske stipendije.
  • 4 studentske prijave ne udovoljavaju uvjetima natječaja.

S obzirom na sve lošiju epidemiološku situaciju, potpisivanje ugovora o stipendiranju neće se održati, već će ugovori biti dostavljeni e-mailom. Ukoliko isti ne primite 6. studenog 2020. godine, OBAVEZNO nas kontaktirajte na tel. br. 051/750 501 ili 051/750 500 ili E-mailom: katica.cvelic@malinska.hr .

 

 

Odluka o dodjeli Stipendija

RANG LISTA

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.