Kadet malinskarskog ŠSK Dub Josip Kirinčić brončani na prvenstvu Hrvatske

Kadet malinskarskog ŠSK Dub Josip Kirinčić brončani na prvenstvu Hrvatske

Otok Krk - otok-krk.org, Sport - Kadet malinskarskog ŠSK Dub Josip Kirinčić brončani na prvenstvu Hrvatske

U nedjelju, 20. rujna 2020. u Zagrebu na streljani “Vrapčanski potok” održano je prvenstvo države u gađanju serijskim zračnim oružjem za kadetkinje i kadete (2007. god. i mlađi) na kojem su nastupili mladi strijelci ŠSK Dub iz Malinske.

U kategoriji kadetkinja, nakon dugo godina Malinskari su nastupili s ekipom koja je na svom debiju postigla odlične rezultate i svoj ekipni osobni rekord od 506 krugova. Ekipa u sastavu: Nina BogovićLucija Žužić i Sara Cvrtila osvojila je odlično 7 mjesto i tako se smjestila u sredini tablice ovogodišnjeg biltena.

U kategoriji kadeta još bolji rezultati. Ekipa u sastavu: Dino i Teo Mance i Josip Kirinčić napravila je također svoj ekipni osobni rekord od 542 kruga što je za 31 krug bolji rezultat od nedavno održanog prvenstva Županije koje je održano u Malinskoj što pokazuje koliko su naši dečki dobro ispucali na najvažnijem natjecanju u ovoj kalendarskoj godini. Šećer na kraju, naš najmlađi natjecatelj, rođen 2009. godine, Josip Kirinčić, koji je ujedno bio i najbolji iz našeg kluba, s ispucanih 185 krugova i svojim osobnim rekordom osvojio je brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta.

Više nego zadovoljan ovim uspjehom je i njihov trener Dean Vignjević koji je istaknuo da je uspjeh još veći budući da vrlo malo treniraju sa serijskom zračnom puškom.

REZULTATI

(MK, foto: ŠSK Dub Malinska, otok-krk.org)


FOTOGALERIJA:


Izvor: otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA