Ufuraj se i pukni u Malinskoj!

Ne dopustite da studeni bude tmuran i siv – posjetite Mjesec smijeha u hotelu Malin i nasmijte se do suza uz fenomenalni stand up show “Prosti faktori”, legendarne predstave “Ufuraj se i pukni” i “Ćiro”.

Predstave će se održati petkom u terminu od 15.11. – 29.11.2019. s početkom u 20:00 sati. Cijena ulaznice je 40,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti na dan predstave u hotelu Malin.

 

 

“prosti faktori”

Mjesec smijeha u hotelu Malin će 15.11.2019., otvroriti fenomenalni stand up show “Prosti faktori” u izvedbi stand up komičara Marka Dejanovića iz Studija smijeha. Show je osmišljen tako kao da tabui ne postoje, a pričat će se o sexu, crkvi, politici i aktualnim temama današnjice te sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Misli koje su bile i bit će u njemu izgovorene mnoge nasmiju a nekim mogu povrijediti osjećaje ćuđoređa. U predstavi ima svega, kao na primjer raznih prostota, raznog rastavljanja… na proste faktore, naravno.

 

 

“Ufuraj se i pukni”

22.11.2019. očekuje nas legendarna predstava “Ufuraj se i pukni” u izvedbi Kerekesh Tearta, koja je nasmijala mnoge posjetitelje. Predstava predstavlja uvijek aktualnu komediju, koja na specifičan način progovara o dva brata koja se nalaze na životnoj prekretnici. Braća moraju odlučiti što žele studirati i zašto, odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka “supervizora” koji voli pogledati malo dublje u čašicu, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju. U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i baš ništa nije na njihovoj strani. Prema ovoj predstavi Kerekesh Teatar 2018. godine snima isto imeni film koji je premijerno prikazan u ožujku 2019. godine.

 

 

“ćiro”

29.11.2019 održat će se treća predstava po redu pod nazivom “Ćiro” u izvedbi Tarika Filipovića. Predstava je monodrama inspirirana  likom i djelom osebujnog Ćire Blaževića, nogometne ikone i kultne ličnosti.  Nogomet je specifičan po tome što kao nijedan drugi sport izaziva buru reakcija, polemika, koliko ga se obožava toliko ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, eurposka prvenstva, sva ta događanja toliko obilježavaju svakodnevicu da bi se mogli svi ti važni datumi upisivati u kalendar državnih praznika. Euforija dolazi do vrhunca, stoga je tema monodrame sama nametnuta. Osim nogometa u širem smislu ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osobnost, karakter, nogometna ikona, koja uz svoje ime veže bezbroj asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

 

 

U predstavi je moguće ustanoviti što je Tariku kao čovjeku i strastvenom nogometnom navijaču predstavljao Ćiro Blažević kroz proces odrastanja i sazrijevanja. Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva, vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Na Svijetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine su Ćiru prozvali, kao osebujnog i neponovljivog, trenera svih trenera, čije se rečenice citiraju i dan danas, njegovo slavno “sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

 

Izvor: Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA
Veličina slova