ŠSK Dub:Tri medalje iz Vinkovaca

U sklopu Vinkovačkih jeseni u organizaciji Gradskog streljačkog društva 1887 Lokomotiva iz Vinkovaca ovoga je vikenda održano natjecanje pod nazivom Orion u gađanju standard zračnim oružjem u svim kategorijama…

Spomenimo i to da smo prisustvovali izuzetno dobroj organizaciji ali i uspješnoj realizaciji projekta Europske Unije “I ja sam sportaš” gdje je cilj uključivanje osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport.

U redovnom dijelu natjecanja nastupili su trojica mladih članova ŠSK Dub iz Malinske – Matija Kosić u kategoriji juniora te Kristian Kobrehel i Patrik Šplehar u kategoriji kadeta. Sva trojica se kući vraćaju s medaljom.

U kategoriji juniora rezultat od 392,6 kruga Matiji Kosiću je donio 2. mjesto pojedinačno, prvo mjesto je zauzeo domaćin Tomislav Špaček s vrlo dobrih 404,2 kruga dok je treći bio Dvornik Cindrić s 385,9 krugova također iz Lokomotive.

U kategoriji kadeta je bilo vrlo napeto, samo 0,2 kruga su dijelila 1. i 3. natjecatelja. Sa 192,1 krugom slavio je naš Patrik, drugi je bio također naš Kristian s istim brojem krugova ali slabijom zadnjom serijom dok je treći bio Pavao Hac iz streljačkog društva Veliko Trgovišće sa 191,9 krugova.

Najbolji rezultat kod žena je pripao Tei Ilijević iz Siska koja je pogodila 407,4 kruga dok je općenito najbolji rezultat turnira napravio Martin Oborovečki iz Velikog Trgovišća sa 411,6 kruga, koji je inače prije niti mjesec dana bio svjetski prvak u samostrelu u Ruskom Ulyanovsku baš kao i naš Andrej Krstinić ali za juniore.

(Dean Vignjević)


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA
Veličina slova