Obnova Marketa Trgovine Krk u Malinskoj

Sigurni smo da nikome nije promaklo da je market u centru Malinske zatvoren od početka ove godine. Od Zorana Kirinčića, djelatnika Trgovine Krk d.d. zaduženog za tehničke poslove, doznajemo da je u tijeku kompletna rekonstrukcija interijera marketa koji je sagrađen 1981. godine. Vanjski izgled se neće mijenjati, jedino što će se na fasadu postaviti toplinska izolacija. Shodno tome, u unutrašnjosti marketa poboljšati će se klimatizacija i postaviti nova LED rasvjeta koja je oku i džepu ugodnija i prihvatljivija.

Unutrašnjost će se vizualno promijeniti jer će se postaviti nova oprema prilagođena današnjici, s više rashlađenog prostora za namirnice koje to zahtijevaju. Obnovit će se keramičke površine, viseći strop, građevinska stolarija. Osim vizualnog, značajna promjena je da će biti dva ulaza u market, uz sadašnji prednji, kupcima će se otvoriti i ulaz sa stražnje strane gdje će se nalaziti i novo parkiralište za nešto manje od tridesetak parkirališnih mjesta (na prostoru nekadašnje trgovine i skladišta građevinskog materijala). Sve ono što se do sada moglo nabaviti u marketu bit će i u obnovljenom, uz mnoga poboljšanja, posebno u gastro odjelu.

Prema planu, istaknuo je Kirinčić, građevinski bi radovi trebali biti dovršeni do druge polovice ožujka nakon čega će uslijediti ugradnja trgovačke opreme i popunjavanje polica tako da će, ako se u međuvremenu ne dogodi nešto nepredviđeno, market u novom sjaju otvoriti vrata kupcima do Uskrsa.

Ovo je u skladu s poslovnom strategijom firme da se, uz izgradnju novih prodajnih objekata, značajno ulaže i u poboljšanje postojećih, posebno na području otoka Krka, zaključio je Kirinčić.

(MK)


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA