Obilježen Dan osnovne škole Malinska – Dubašnica

Obilježen Dan osnovne škole Malinska – Dubašnica

U četvrtak, 26. travnja 2016. Osnovna škola Malinska-Dubašnica po drugi je put kao samostalna škola proslavila svoj Dan.

U školskoj sportskoj dvorani svoje su umijeće pokazale školske gimnastičarke a i odigrana je finalna utakmica školske nogometne lige u kojoj je pobijedila ekipa 7.b. razreda.

Hrvatskom himnom u izvođenju sestara Mije i Iline Lukić. započela je u školskom holu svečanost obilježavanja Dana škole.

Nakon što je pozdravila sve nazočne, ravnateljica škole Nedeljka Turčić navela je neke od hvalevrijednih aktivnosti i uspjeha škole, a stvarno ih je bilo poprilično.

U programu je sudjelovao veliki školski zbor, a učenice i učenici viših razreda izveli su zanimljiv scenski igrokaz ˝Pogubljenje Frana Krste Frankopana˝ kojeg su pripremili zajedno sa svojim učiteljicama hrvatskoga jezika.

Načelnik Općine Malinska-Dubašnica na kraju je uručio priznanja najuspješnijim učenicama i učenicima.

Za uspjehe u šahu, priznanja i prigodne knjige dobili Paula Kraljić, Mia Lukić, Petra Turčić, Ilina Lukić, Lorena Brnica, Daniel Lončar, Kristijan Kobrehel, Nikola Kovačić, Dominik Lesica i Ivan Bogović, a za uspjehe na županijskim natjecanjima nagrađeni su Sarah Stanković, Korina Čaljkušić, Matija Badurina, Maja Turčić, Leona Karabaić i Laura Božić. Naravno da su priznanja i prijelazni pehar dobili pobjednici malonogometnog školskog turnira učenici 7.b razreda te najbolji strijelac turnira Niko Gajzler i najbolja nogometašica Lurda Kauzlarić. (MK)

FOTOGALERIJA


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA