Postani spasilac!

Spasilačka služba HCK započinje s novim ciklusom osposobljavanja spasilaca života na vodi za 2018. godinu. I ove je godine Društvo Crvenog križa PGŽ glavni organizator tečaja za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju.


I ove godine svi prijavljeni kandidati moraju prije toga pristupiti testiranju kondicijske spremnosti koje će se održati u tri termina, 03., 10., i 17. travnja 2018. godine na bazenu «Kantrida» od 10,00 do 13 sati.

Tečajevi za Primorsko-goransku županiju će se održati u Rijeci, na bazenu «Kantrida», prvi od 14. – 20. svibnja, a drugi od 21. – 27. svibnja 2018. godine.

Cijena tečaja je 400 kuna po polazniku. Za pristup na tečaj potrebna je liječnička potvrda o zdravstvenom stanju polaznika, te imati navršenih 18 godina.

Tečaj traje 7 dana (od ponedjeljka do nedjelje) u vremenskom periodu od 08.00h do 18.00h svaki dan. Minimalan broj polaznika je 8, a maksimalan 16 po jednom tečaju.

S obzirom na važnost navedenog programa molimo Vas da u tjednima koji preostaju do testiranja, objavite poziv mladima za prijavu za testiranje uz obavijest da se mogu javiti na br. mob. 099/214 – 6206 u radno vrijeme od 08 – 16 sati ili putem maila na nikola.mrdjen@hck.hr.

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.