Star Explosion Dance Festival – prvo mjesto za članice Plesno – glazbene udruge Chaplin !

Star Explosion Dance Festival – prvo mjesto za članice Plesno – glazbene udruge Chaplin !

Ekipu iz Malinske na natjecanje je vodila Mira Grubina koja već dugi niz godina trenira s mladima hip-hop, a odnedavno je svoj rad s mladima proširila na treniranje različitih vrsta plesa, sviranje i pjevanje u Plesno – glazbenoj udruzi Chaplin. Udruga Chaplin u Klagenfurtu je ove godine postigla zaista izvrstan uspjeh – predstavili su se sa ukupno šest nastupa i  osvojili ukupno šest prvih mjesta i posebne nagrade!

Iz naše škole, nastupile su: Larisa Džebić, Lea Bogović, Sarah Stanković, Antonija Hus, Jelena Dundović, Iva Turčić, Valentina Lamešić, Lucija Dundović i Lea Majstorović.

Larisa Džebić, Antonija Hus, Jelena Dundović, Iva Turčić, Valentina Lamešić, Lucija Dundović i Lea Majstorović predstavile su se plesnom koreografijom New Rules i osvojile 1. mjesto u kategoriji MTV grupe – djeca.

Osmašice Lea Bogović i Sarah Stanković, zajedno sa Leom Lulić, Marijom Kraljić i Nikom Carević također su osvojile prvo mjesto za svoj nastup Infinity u konkurenciji hip hop grupa – juniori.

Ponosni smo i na uspjehe naših bivših učenika i učenica – medaljama zlatnog sjaja, za svoje plesne nastupe, nagrađeni su Eldin Čamdžić, Lea Lulić, Paulina Kirinčić i Maria Kraljić. Osim plesnim koreografijama, Udruga Chaplin predstavila se i jednim pjevačkim nastupom, Leonarda Lisjak osvojila je 1. mjesto za svoju izvedbu pjesme Hallelujah.

U nastavku donosimo video pobjedničkog nastupa naših cura i malu fotogaleriju.

Alenka Žužić

NEW RULES – 1. mjesto u kategoriji MTV grupe, Klagenfurt 2018.


FOTOGALERIJA:

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA