U Malinskoj svirali i pjevali za Gabriela

U Malinskoj svirali i pjevali za Gabriela

Neveliki broj ljudi skupio se 20. prosinca.2017. u kongresnoj dvorani hotela Malin u Malinskoj na Božićnom koncertu Pomozimo Gabrielu. Inicijativu i organizaciju ovog humanitarnog događanja pokrenula je udruga Chaplin iz Malinske, a realizaciju su omogućili TZO i Općina Malinska-Dubašnica uz veliki doprinos motela Malin.

Program je vodila Gordana Stanković, a nastupili su mlade plesačice i poneki plesač iz plesno glazbene udruge Chaplin it Malinske, ritmičke sekcije KUU Malinska-Dubašnicai krčke plesne skupine Feel the Rhythm, mlade pjevačke nade Nina Latinović i Lucija Gajzler uz već nagrađivanu pjevačicu Leonardu Lisjak te na kraju malo manje mladi dečki iz grupe Nadzorni odbor.

Tijekom koncerta svi su mogli u kutiju ubaciti dobrovoljni prilog za malenoga Gabriela Mancea koje je bio nazočan na koncertu sa svojim roditeljima. Vidljivo je uživao u plesnim točkama i pjesmama, a naročito kad mu je Leonardu Lisjak i s njom svi zajedno pjesmom čestitali treći rođendan kojeg je imao dva dana ranije.

Galeriju fotografija može se vidjeti OVDJE.

(MK)


FOTOGALERIJA:Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk
Izvor: otok-krk.org
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA