Božićni koncert i promocija kalendara za 2018. Osnovne škole Malinska – Dubašnica

Božićni koncert i promocija kalendara za 2018. Osnovne škole Malinska – Dubašnica

Bogat, raznolik i izuzetno zanimljiv program pripremili su učenice i učenici Osnovne škole Malinska-Dubašnica sa svojim učiteljima za tradicionalni Božićni koncert koji je održan 18. prosinca 2017. u školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima. Ravnateljica škole Nedeljka Turčić pozdravila je sve nazočne, a program su zajednički vodili učiteljica Ivona Dundović Ljutić i učenici Rafaela Čargonja i Andro Babić.

U programu su sudjelovali učenice i učenici iz svih osam razreda i svoje su umijeće pokazali u plesu, glumi, pjevanju… Nastupio je školski zbor, ritmička i folklorna sekcija, plesna grupa, a čak je bila upriličena i modna revija odjeće koju su, inspirirani glagoljicom, napravile učenice pod paskom mentorice Slavice Peloza. Veliki pljesak je dobila predstava Priča o gradnji crkve sv. Apolinara.

U sklopu koncerta predstavljen je kalendar kojeg već nekoliko godina ilustriraju učenici ove malinskarske škole u suradnji s tvrtkom G.P.P. Mikić d.o.o. Tema za predstavljeni kalendar za 2018. godinu bila je župna crkva sv. Apolinara. Stručna je komisija odabrala najbolje učeničke radove koji krase ovaj kalendar, a kojeg je predstavio učitelj likovne kulture Predrag Znaor. Sve te mlade autore nagradila je tvrtka Mikić i vrijedno je da ih spomenemo. To su: Daniel Lončar (7.a razred), Josipa Jurić (8.b), Laura Božić (7.a), Anton Milčetić (1.b), Adrian Šakić (3.b), Julija Tadejević (2.a), Maja Ivković (5.a), Dominik Lesica (4.b), Nikola Kovačić (4.b), Laura Kraljić (5.b), Karla Žužić (7.a), Manuela Barbiš (7.b), Karolina Kraljić (7.a) i Edita Begaj (6.a).

Na kraju su svi bili ponuđeni delicijama koje je pripremio školski kuhar Tomica Bogović.

Galerija fotografija nalazi se OVDJE.

(MK)

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA