Četvrtaši u Zagrebu

Učenici četvrtih razreda ovu su školsku godinu završili jednim lijepim putovanjem. Početkom lipnja bili su na dvodnevnom izletu u Zagrebu.

Gdje su se sve bili i što su sve vidjeli otkriva nam naša web novinarka Leona Karabaić iz 4. a. 🙂

Dana 8. lipnja 2017. u ranim jutarnjim satima krenuli smo prema Zagrebu. U busu je bilo veselo. Neki su spavali (a to su oni rijetki 🙂 ), neki pjevali. Učiteljicama nije bilo lako.

Čim smo stigli, posjetili smo RTL. Vidjeli smo kako sve to stvarno izgleda i mogu reći da je super! Zatim smo otišli u Tehnički muzej. Tamo smo posjetili rudnik, odjel za pčelarstvo, vatrogastvo i promet. Svi smo bili oduševljeni!

I onda gornjogradske priče. Saznali smo puno o povijesti Gornjega grada. Uz dvoje glumaca s nama đacima bilo je vrlo zabavno.

A zatim… sladoled u Vinceku.:) Prije Muzeja iluzija smo se slikali s Dorijanom Klarićem, nakon čega se pola grupe izgubilo. Kada smo ih napokon našli, oduševili smo se Muzejem iluzija. Umorni smo stigli u hotel Zagi u Oroslavlju. Ali odmor nije dugo trajao jer nakon večere uslijedio je, po meni, najbolji dio izleta. Disko u hotelu!! Plesali smo kao ludi! 🙂

A onda dizanje u sedam, doručak te brzi odlazak kod Gupčeve lipe. zatim Krapina i Muzej krapinskih neandertalaca. Tamo je bilo vrlo zabavno i poučno. A onda: Trakošćan! Također je bilo predivno! Na povratku smo svratili i u najveći slatkovodni akvarij u Europi koji se nalazi u Karlovcu.

Puni dojmova, doživljaja i radosti vratili smo se kući

Leona Karabaić, 4. a


FOTOGALERIJA:


Povezane teme