Večer dubašljanske poezije

Večer dubašljanske poezije

Predstavit će vam se poznati i manje poznatiji dubašljanski pjesnici, nove i stare generacije, te ljepota u različitosti izražaja.  Projekt u kojem se stihovima utopljava krčku zimu Udruge Krčka beseda i nezavisnog internetskog portala otok-krk.org se nastavlja!

Ovaj put, nakon određene stanke, Utoplimo zimu dolazi u Malinsku, točnije u Kuću dubašljanske baštine (ispod kružnog toka u Bogovićima prema Malinskoj), da bi tamo prezentirali jednu drugačiju vrstu baštine – dubašljanske stihove.

Tako će se, u Kući dubašljanske baštine, 11. ožujka 2017., s početkom u 18 sati, odviti „Večer dubašljanske poezije“ koju će moderirati književnica Elfrida Matuč Mahulja, a predstavit će vam se poznati i manje poznatiji dubašljanski pjesnici, nove i stare generacije, te ljepota u različitosti izražaja. Osim pjesnika koji će prezentirati svoje pjesme, večer će biti posvećena i onim pjesnicima iz dubašljanskog kraja koji nisu među živima.

Bolju preporuku niste mogli dobiti, čujte i pogledajte kakvu poetsku baštinu gaji Dubašnica, ove subote u Kući dubašljanske baštine!

(I.D.)

Izvor: otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA