U Malinskoj održan 2. otvoreni turnir Primorsko – goranske županije u stolnom tenisu

U Malinskoj održan 2. otvoreni turnir Primorsko – goranske županije u stolnom tenisu

U Malinskoj je 19. veljače 2017. godine održano 2. otvoreno natjecanje Stolno teniskog saveza  Primorsko – goranske županije u organizaciji Stolno teniskog kluba Malinska – Dubašnica. S njihovog portala prenosimo vijest o održanom turniru i ostvarenom uspjehu naših natjecatelja. Čestitamo.


Nastupilo je 56 natjecatelja i natjecateljica. Natjecali su se u šest kategorija: najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti i juniori.

Nastupilo je 20 naših članova od kojih je za njih sedmero ovo bilo prvo natjecanje uopće. Moramo pohvaliti u prvom redu ponašanje i trud svih njih, te se nadamo se da će im ovo biti još jedan poticaj za treniranje.

Naši su članovi osvojili sedam medalja od čega 1 zlato, 1 srebro i 5 bronci. Najusješniji je bio Patrik Vida koji je pobjedio u kategoriji mlađih kadeta. U istoj kategoriji treće mjesto je osvojio Adrian Šantić. Kod juniora srebro je uzeo Leonardo Šplehar. Kod najmlađih natjecatelja bronce su osvojili Dominik Lesica za dječake i Julija Brusić za djevočice.  U kategoriji mlađih kadetkinja 3. mjesto su podjelile naše Adna Bajramović i Petra Pupovac.

Čestitke svima!


FOTOGALERIJA:


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA