Iz drugih medija: Zajedničko kićenje Božićnog drva u Malinskoj

Iz drugih medija: Zajedničko kićenje Božićnog drva u Malinskoj

O već tradicionalnom kićenju Božićnog drva u našoj Općini pisao je i nezavisni bodulski portal otok-krk.org, čiji tekst prenosimo u nastavku. I ovim putem zahvaljujemo se svima koji su svojim prisustvom i praćenjem uveličili ovaj događaj!

U subotu 17. prosinca 2016. na Jazu u Malinskoj Općina Malinska-Dubašnica, TZO Malinska-Dubašnica i Udruga Termen organizirali su blagdansko druženje i tradicionalno, po četvrti put, kićenje Božićnog drva.

U kićenju su mogli sudjelovati svi koji su željeli. Uz veliko drvo, djeca su ukrasili i malo, postavljeno ispred kapele Sv. Nikole.

Uz kuhano vino, organizatori su sve nazočne počastili pogačom, a blagdansko su druženje uveličali KUU Dubašnica iz Malinske, pjevački zbor SŠ Hrvatski kralj Zvonimir iz Krka i grupa Open Road iz Punta.

Općinski načelnik Robert Anton Kraljić je bio vrlo zadovoljan odazivom ljudi i što je Advent na ovaj način obilježen po četvrti put, što već možemo nazvati tradicijom., budući da tradicija obilježavanja Adventa na Dubašnici ranije nije postojala, osim u crkvi. Zaželio je svim stanovnicima općine Malinska-Dubašnica sretne Blagdane koji nam uskoro dolaze.


FOTOGALERIJA

Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk

Otok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok KrkOtok Krk Načelnikova zdravica

 Autor teksta i fotografija: (MK) Milo   http://otok-krk.org

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA