Obavjest o početku rada pedijatrijske ordinacije

Obavjest o početku rada pedijatrijske ordinacije

Obavještavaju se korisnici usluga Doma zdravlja Primorsko – goranske županije – pedijatrije u gradu Krku, da će dana 05. prosinca 2016. godine započeti s radom pedijatrijska ordinacija u gradu Krku, na adresi Vinogradska 2 b., u prostorijama dr. Renate Wiole – Medice, dok će od 12. prosinca pa sve do završetka adaptacije ordinacije,  ista raditi na lokaciji turističke ambulante u gradu Krku. Radno vrijeme ordinacije će biti svakoga dana od 07:00 – 14:30 sati.


Građani su dužni potpisati Izjavu izboru pedijatra u novom pedijatrijskom timu. Izjavu možete dobiti i potpisati u prostorijama pedijatrijske ordinacije.


Isto tako, obavještavaju se građani da će od 03. prosinca 2016. godine dr. Renata Wiole – Medica otići u mirovinu, dok će  njenu ordinaciju i njene pacijente automatski preuzeti nova liječnica dr. Karmen  Žic Barbiš, te nije potrebno potpisivanje Izjave o izboru pedijatra. Radno vrijeme ordinacije biti će ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u vremenu  od 07:00 do 14:30 te srijedom i petkom u vremenu od 13:00 do 20:30 sati. Radna je svaka četvrta subota od 07:00 do 14:30 sati.
Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA