Obavijest o prijenosnom šalteru MUP-a u Općini Malinska – Dubašnica

 
Dana 06.12.2016. godine prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova u vremenu od 09,00 do 11,00 sati nalaziti će se na području Općine Malinska – Dubašnica, u prostorijama Općine Malinska – Dubašnica, na adresi: LINA BOLMARČIĆA 22, MALINSKA.

Ovim putem građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovati uvjerenje o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, registraciju vozila i dr.

Pozivamo građane, posebno one kojima je otežan dolazak u prostorije Policijske postaje Krk, da iskoriste mogućnost rješavanja navedenih upravnih poslova bliže svom domu, odnosno mjestu prebivališta ili boravišta.

Napominjemo da je potrebno da građani ponesu fotografije potrebne za izradu dokumenta.

Policijska postaja Krk

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.