Počinje nova školska godina!

Počinje nova školska godina!

U ponedjeljak, 05. rujna 2016. godine započinje nova školska godina. Osnovna škola Dubašnica spremno dočekuje učenike. Sama Škola Dubašnica uskoro će doživjeti organizacijske promjene, naime postupak osamostaljenja Osnovne škole Dubašnica je pri kraju. Škola je upisana u sudski registar, konstituiran je Školski odbor. Predstoji raspisivanje natječaja za ravnatelja Škole, administrativno-tehničko osoblje i stručne suradnike.

Ponedjeljak je svakako najvažniji dan za naše najmlađe, odnosno za prvašiće. Ove godine po prvi puta u školske klupe sjesti će 33 prvašića u dva razredna odjeljenja. Nova školska godina započeti će Svetom misom u župnoj crkvi Svetoga Apolinara u 08:00 sati.

Želimo našim prvašićima puno uspjeha u učenju, puno istraživačkog duha u usvajanju novih znanja i vještina, te da im svih osam godina  u Školi Dubašnica bude ispunjeno srećom, prijateljstvom i radošću!

Za posebnu pozornost molimo vozače i sve sudionike u prometu! (Podsjećamo na preregulaciju prometa)

Općina Malinska – Dubašnica će i ove godine podupirati rad osnovne škole Dubašnica te najbolje učenike, a prethodne godine izvršena nadogradnja školske zgrade omogućiti će kvalitetnije odvijanje nastavnog procesa i rad u jednoj smjeni.

USPJEŠNU ŠKOLSKU GODINU UČITELJICAMA I UČITELJIMA TE UČENICAMA I UČENICIMA!

OPĆINA MALINSKA – DUBAŠNICA i
UREDNIŠTVO NOVIH MEDIJA OPĆINE MALINSKA – DUBAŠNICA

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA