Otočna rožica – pozivnica na edukaciju

 

Pozivnica za 19.04.2016. | Rasadnik P&B HORTIKULTURA, Malinska

Prijave do 15.04.2016. na: tz-otoka-krka@ri.t-com.hr

Uzgoj bilja beskrajna je tema i izazov. Isključimo li bilje iz prirode same i ono koje se uzgaja za ishranu , ostaje nam vrtlarstvo, ukrasno bilje , bilje ljepote i ugode.

Slojevita su iskustva vrtlarskog umijeća . Bilje je potrebno upoznati, odabrati, njegovati, oblikovati, pomladiti, potaknuti, ukrotiti…… a onda kreativnošću i oduševljenjem dotaknuti i umjetničko nadahnuće koje nastaje uspješnom suradnjom čovjeka i raslinja.

Sve navedeno pruža nam prilika susreta i edukacije u rasadniku Blaženke i Petra Vrgoča ,supružnika koji su strukom , iskustvom i 25 godišnjim stažem u struci objedinili znanost uzgoja bilja, kreativnost, poslovnost i nadasve slojevitu ozbiljnost vrtlarskog zanata.

Stoga Vas pozivamo na edukativno i stručno predavanje koje će se održati u rasadniku P&B HORTIKULTURA MALINSKA, na lokalitetu D-102 , Sv. Miholjice , dana 19.04.2016. od 10-12,00 sati

S Vama će svoja iskustva i znanje podijeliti stručno vodstvo u sastavu:

Mr.sc. Dobrila Kraljić, dipl. ing. agr, David Mrakovčić , mag.ing.agr i  Ivica Brozić mag.ing.prosp.arch.

Blaženka Vrgoč, dipl.ing šum. i dr.sc. Petar Vrgoč, vlasnici rasadnika uvest će Vas u svijet bonsaija . Bit će to prilika za odmor, za nova iznenađenja , za nove spoznaje i kreativne vrhunce.

Prijave se dostavljaju na TZ otoka Krka, telefonom 051 221 359 ili e mailom tz-otoka-krka@ri.t-com.hr do 15.04.2016. godine.

Zahvaljujemo na Vašoj posjeti.

Autor: TZ otoka Krka

Povezane teme