Krčki karatisti putuju na Balkansko prvenstvo

Krčki karatisti putuju na Balkansko prvenstvo

Članovi karate kluba Krk Croatia UVIJEK moraju imati neke prepreke na svojim putovanjima ali ni zabrane leta, strah od aviona, kašnjenja aviona i izgubljene putovnice ne mogu nas spriječiti da dođemo do svog odredišta pa smo tako i ovaj put sretno stigli u Istanbul na 28. Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste. Sljedeća tri dana članovi 3KCro u postavi Karmen Šajatović, Adrian Badurina, Doria Maraž i Lucija Bagara kao reprezentativci predstavljat će Hrvatsku s trenerom Viktorom Čubrićem i asistenticom te budućom trenericom Hrvatskog karate saveza Zarom Burnić.

Nažalost Emin Huskić zbog bolesti izostaje s ovog Balkanskog prvenstva te mu svakako želimo brz oporavak i da se brzo vrati u kimono.

Nakon uspješne registracije, riješenog vaganja i odrađenog prvog treninga u Istanbulu možemo zaključiti dan te će sutra prva na tatami izaći Karmen Šajatović, dok u subotu nastupa Adrian Badurina a nedjelju na posljednji dan natjecanja prvi puta kao reprezentativke nastupit će Lucija Bagara i Doria Maraž a sve pod budnim okom onih najvjernijih navijača i najvećom potporom svakog natjecatelja, njihovim roditeljima.

Neće biti lagano, konkurencija je svakako jaka ali kako smo mi borci prihvaćamo svaki izazov pa tako i ovaj u Turskoj!

 


FOTOGALERIJA


 

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA