Mladi malinskarski stolnotenisači uspješno nastupili u Donjoj Stubici

Mladi malinskarski stolnotenisači uspješno nastupili u Donjoj Stubici

Ovog vikenda (od 24. do 26. svibnja 2024.) održano je u Donjoj Stubici pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u kategorijama NAJMLAĐI KADETI, NAJMLAĐE KADETKINJE, MLAĐI JUNIORI i MLAĐE JUNIORKE.

Na ovom turniru sudjelovalo je 10 natjecatelja iz STK Malinska-Dubašnica: Antonija Bogović, Mia Piteša, Dora Piteša, Miriam Barbiš, Arian Okanović, Mate Matković, Timon Kralj, Laura Šakić, Lana Bogović i Matija Strilčić. Ova ekipa ostvarila je odličan rezultat osvojivši ukupno 5 medalja i to:

Ekipa najmlađih kadeta, u sastavu Arian Okanović, Mate Matković i Timon Kralj, osvojila je 2. mjesto. Cure su u istoj kategoriji (Antonija Bogović, Mia Piteša, Dora Piteša, Miriam Barbiš) došle na korak do medalje osvojivši 4. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji Arian je osvojio 3. mjesto, a Mate plasman među 16 najboljih. Timon nije uspio proći svoju grupu.

U konkurenciji parova Arian i Mate osvojili su 3. mjesto, kao i Antonija u paru sa Petrom Ivčić (STK Zagreb).

U konkurenciji mješovitih parova Arian je u paru s Romeom Matas (STK Lučica, Vela Luka) također osvojio 3. mjesto. Mate je u paru s Petrom Ivčić (STK Zagreb) ostvario plasman među 8 najboljih.

Od ostalih rezultata možemo spomenuti plasman Matije Strilčića među 16 najboljih mladih juniora u pojedinačnoj konkurenciji i plasman među 8 najboljih u paru sa Šebeljom (STK Opatija 08). U mješovitom paru su Matija i Laura Šakić ušli među 16 najboljih.

Laura i Lana u pojedinačnoj konkurenciji nisu prošle svoje grupe, dok su u paru ostvarile plasman u osminu finala.

Mia Piteša i Antonija Bogović nisu uspjele proći svoje grupe u pojedinačnoj konkurenciji.

Mia je u paru igrala sa Frankom Smoljan (STK Crikvenica) i izborila plasman među 16 najboljih, a što je ponovila i u mješovitom paru sa Antoniom Šambićem (STK Tis, Zagreb).

Čedomir Miler


FOTOGALERIJA

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA