31. Rijeka kup

31. Rijeka kup

Članovi 3KCro tima ove subote nastupili su na 31. Rijeka kupu koji se održao u sportskoj dvorani Zamet. Na ovogodišnjem Rijeka kupu nastupilo je preko 300 natjecatelja a pet Krčkih se popelo na najvišu stepenicu postolja. Tako su u finalima zlatno odličje izborili Luka Šimanić, Leon Burnić, Lucija Bagara, Matija Božić i Amil Majetić.

Kroz sjajne borbe do finala su stigli Romano Barbalić i Haris Ibrahimović koji nažalost nisu uspijeli proći posljednjeg protivnika dok je Niko Depikolzvane u finalnoj borbi izgubio sudačkom odlukom od klupskog kolege Amila Majetića.

U borbi za brončano odličje uspjehom su slavili Lorenzo Aaron Zaldana, Matej Mrakovčić, David Bažinski, Vanessa Kukrika, Lana Crnčić, Doria Maraž, Marija Babić, Adrian Badurina i Ira Šekuljica.

Ceremoniji otvorenja 31. Rijeka kupa prisustvovala je i članica Hrvatske karate reprezentacije i novo okrunjena Europska prvakinja Ema Sgardelli koja je u kratkom govoru opisala svoje iskustvo sa Europskog prvenstva održanog u Zadru prošlog tjedna a osim što smo Emi čestitali na velikom uspjehu naravno morali smo ju ugnjaviti i za jednu sliku.

FOTOGALERIJA


Autor teksta i fotografija :
Viktor Čubrić, sportski direktor 3KCro

Karate klub Krk Croatia


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA