Stručno osposobljavanje za poljoprivrednike – poduzetništvo žena u ruralnom području

Stručno osposobljavanje za poljoprivrednike – poduzetništvo žena u ruralnom području

Savjetodavna služba u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Otok Krk
organizira strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike: Intervencija 78.01. – 5.8. – Osnivanje i upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom  – Poduzetništvo žena u ruralnom području.

Tečaj će se održati u Vrbniku (Kuća vina Ivan Katunar) i Bogovićima (Kuća dubašljanske baštine) od 21.5 do 24.5 2024., u trajanju od 32 školska sata.

Tečaju mogu prisustovati nositelj ili članovi obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Na kraju osposobljavanja se piše ispit te se dobiva potvrda za uspješno položeni tečaj.

Teme: osnaživanje žena kroz poljoprivrednu proizvodnju i dopunske djelatnosti, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz seoski turizam i uslužne djelatnosti na PG-u, revitalizacija tradicijskih obrta i vještina, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz preradu poljoprivrednih proizvoda na PG-u (izrada skute i tvrdog ovčjeg sira) i drugo – puni program u privitku.

Prijave s identifikacijskim brojem poljoprivrednog gospodarstva (MIBPG)
te kontakt podacima osobe koja će sudjelovati na tečaju šalju se na predrag.janes@mps.hr do 17.5.2024. Kontakt broj za eventualne upite: Višnja Krapljan –
091/4882 – 760.

 

PROVEDBENI PLAN STRUKOVNOG OSPOSOBLJAVANJA -Poduzetništvo žena – otok Krk -21 – 24.5.2024.

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA