Bronca Marije Bogović na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za kadete

Bronca Marije Bogović na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za kadete

U Zagrebu je od 19. do 21. travnja 2024. održano Prvenstvo Hrvatske u kategoriji kadeta i kadetkinja. Na ovom prvenstvu iz STK Malinska-Dubašnica sudjelovale su natjecateljice Laura Šakić, Marija Bogović, Leona Šantić i Lana Bogović.

 

Ova mala ekipa, na čelu s trenericom Matejom Magličić postigla je zapažene rezultate.

Najveći uspjeh ostvarila je Marija Bogović, koja je u paru s Karlom Ivčić (STK Zagreb) osvojila odlično 3. mjesto. Uspjeh je tim veći jer su one još mlađe kadetkinje, koje su svojom kvalitetom uspjele izboriti nastup u starijoj i jačoj kategoriji.

U toj istoj konkurenciji Laura je s Emom Basanić (ŽSTK Pula) ušla među 8, a Lana sa Petrom Jelić (HASTK Mladost Zagreb) među 16 najboljih.

 

Odličan uspjeh ostvarila je i naša ženska kadetska ekipa, za koju su igrale sve 4 naše cure, osvojivši 4. mjesto, te na taj način ponovila lanjski rezultat. Do medalje su nedostajala (viđenje autora ovog teksta) tek 2 poena.

 

U pojedinačnoj konkurenciji Marija nije prošla svoju grupu, dok je Lana ušla među 16, a Laura među 8 najboljih.

 

U mješovitim parovima Marija je u paru sa Matijom Zohil (STK Pula) ušla među 8, Lana sa Vitom Meter (STK Tis) među 16, a to isto uspjelo je i Lauri u paru s Arienom Kovačićem (STK Mihovljan).

 

Ovo je odličan uspjeh naših curica i njihove trenerice te im na tome upućujemo iskrene čestitke!!!

(Čedomir Miler)


FOTOGALERIJA

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA