Umirovljenici Malinske dobili novo čelništvo

Umirovljenici Malinske dobili novo čelništvo

Veliki broj nazočnih u sportskoj dvorani Osnovne škole Malinska-Dubašnica u Bogovićima u subotu, 2. ožujka 2024. svjedočio je o zanimanju članica i članova Udruge umirovljenika Malinska-Dubašnica za rad svoje Udruge. Naime, toga je dana održana izborna godišnja Skupština te najbrojnije otočne umirovljeničke udruge koja broji više od 700 članica i članova treće životne dobi s područja općina Malinska-Dubašnica, Dobrinj i Omišalj.

Nakon intoniranja državne himne i minute šutnje za preminule članice i članove ove Udruge u zadnjih 12 mjeseci, predsjednik Udruge Nikola Janković pozdravio je sve nazočne i otvorio skupštinu. Sve su točke planiranog dnevnog reda obrađene, podnijeta su izvješća o radu u proteklih 12 mjeseci te financijsko izvješće i sva su ona jednoglasno usvojena, isto kao i program rada i financijski plan za 2023. godinu.

Planirane aktivnosti udruge za sljedeće razdoblje otprilike isto kao i za prethodno: sudjelovanje na sportskim i ostalim susretima „penzića“, izleti, prisustvovanje kazališnim predstavama i drugo, naravno ovisno o potporama koje će dobiti od ove tri Općine.

Nazočne je pozdravio predsjednik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić

Na kraju je jednoglasno izabrano novo čelništvo koje će voditi Udrugu sljedeće četiri godine.

Za novog predsjednika izabran je Edi Hržić, njegovog zamjenika Tonić Kezele, tajnicu Jelka Žuvić, dok će dužnost blagajnice i u novom mandatu nastaviti Andrina Jud. Osim njih, u Izvršni odbor izabrani su Nada Barbiš, Božena Ilibašić, Katica Volarić, Darinka Pindrić, Mira Bogović, Katica Nenadić, Ivanka Dujmović, Dinka Vodinelić, Gracijela Hržić, Antica Matuč, Biserka Grdinić, Zdenka Bogović, Berta Gerić, Boris Jakominić, Anica Drpić, Jasmin Justić i Slavica Lovrić. Novi Nadzorni odbor čine Mira Jurić, Stanko Baldigara i Nikola Janković, a Izvršni odbor Marija Bajčić, Nada Crnčić i Marija Kraljić.

Dosadašnjim povjerenicima uručeni su simbolični darovi nakon čega se nastavilo druženje uz domjenak.
(MK)


FOTOGALERIJA:


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA