Leona Petrović iz Malinske osvojila je dvije medalje na međunarodnom kickboxing turniru „Moslavac Open”

Leona Petrović iz Malinske osvojila je dvije medalje na međunarodnom kickboxing turniru „Moslavac Open”

Leona Petrović iz Malinske osvojila je dvije medalje na međunarodnom kickboxing turniru „Moslavac Open” koji je jučer održan u Popovači. Borila se u tri kickboxing discipline među starijim kadetkinjama do 50 kg. U kick lightu je prva, u light contacu je druga, a u point fightingu je peta.

Zlatno odličje je zaslužila nakon dvije pobjede rezultatima 3:0.

Protivnice su joj bile Martina Prebeg iz Kutine i Nikolina Simić iz zagrebačkog kluba „Pit bull“. U finalu light contacta je od nje bila bolja Tina Petrović iz Ivanić Grada koja je dvostruka pobjednica europskih kupova te deveta na svjetskoj rang listi. Bez obzira na te činjenice Leona se hrabro borila i pružila odličan otpor dvije godine starijoj i iskusnijoj protivnici koja je na kraju ipak slavila rezultatom 3:0. Na kraju dana je uslijedio četvrtfinalni meč u point fightingu protiv Bernarde Herceg iz Ivanić Grada. Ogled je završio neriješenim rezultatom te su se djevojke borile u jednominutnom produžetku u kojem je njezina suparnica pobijedila rezultatom 11:9.

Na turniru je nastupilo 309 natjecatelja iz 32 kluba iz Hrvatske, BiH,Slovenije i Mađarske.

Trener Predrag Znaor je iznimno zadovoljan
izvedbom koju je Leona prikazala. Bila je tehnički, taktički i kondicijski na vrlo visokoj razini te joj je ovo natjecanje odlično poslužio kao priprema za Europski kup koji će se za dva tjedna održati u Zagrebu.

 

Predrag Znaor


FOTOGALERIJA


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA