Nezaboravan adventski vikend u Malinskoj

Nezaboravan adventski vikend u Malinskoj

petak, 15. prosinca, očekuje nas spektakularan koncert legendarnih Dupina s gostima u spomen na velikana hrvatske glazbe – Olivera Dragojevića. Koncert će se održati u Školskoj sportskoj dvorani, u Bogovićima, s početkom u 18 sati.Napomena:
Ulaznice su gotovo rasprodane te ih možete kupiti još samo danas i sutra, u sklopu radnog vremena DUBoak-a. Ispred ulaza u Školsku sportsku dvoranu se ulaznice neće prodavati, a prodaja putem sustava Eventim je obustavljena


 


U subotu 16. prosinca 2023. godine program započinje u 11 sati s prigodnom Adventskom radionicom, koja će se održati u Interpretacijskom centru maritimne baštine – DUBoak. Radionica uključuje izradu božićnih ukrasa od ekoloških materijala i ukrašavanje centra, pritom stvarajući pravi blagdanski ugođaj.

U sklopu subotnjeg programa će se u popodnevnim satima održati Dječje sportske avanture, odnosno adventske sportske igre, organizirane od strane Karate kluba Krk Croatia. Dječji program uz gastro ponudu će se održati u Adventskom šatoru, u parku Rupa (iza DUBoak-a), s početkom u 15 sati.

Učenička zadruga DUB održat će prigodnu prodaju božićnih ukrasa.Nedjeljno druženje, 17. prosinca 2023. godine nastavlja se na veseloj božićnoj bajci u Malinskoj u veseloj božićnoj priči  Kišni razdraganci. Vesela ekipa vođena nezamjenjivim Mrletom i Ivankom, pobrinut će se za uzbudljivi provod naših najmlađih.


 

Da ni odrasli ne bi bili zapostavljeni, pobrinuli smo se za prigodnu ugostiteljsku ponudu ispred šatora. Tu će se ukazati prilika da uživate u božićnim delicijama i osvježavajućim napicima, stvarajući nezaboravne trenutke. Uz to, učenička zadruga DUB pripremila je raznovrsnu ponudu božićnih ukrasa kako biste unijeli dašak blagdanske čarolije u svoj dom. Dođite, pridružite nam se i zajedno stvorimo čaroban božićni doživljaj u Malinskoj!

Izvor: Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA