Malinskarski osmaši 2023. oprostili se od škole

Malinskarski osmaši 2023. oprostili se od škole

U utorak 4. srpnja osmaši Osnovne škole Malinska-Dubašnica svečano su se oprostili od svojih učitelja i škole u kojoj su zajedno odrastali, družili se, učili, putovali i stvarali jednu sasvim posebnu, svoju priču… prepunu lijepih uspomena. Svečano je jutro bilo ispunjeno radošću, pjesmom, mladenačkim optimizmom i osmjesima.

Program koji su pripremili izveli su pred prepunim školskim holom u kojem su se okupili brojni dragi gosti; njihovi roditelji, učitelji, rodbina i prijatelji. Kroz svečani program su nas vodili učenica Petra Šimunović iz 8.a i Adrian Šakić iz 8.b razreda.Nakon uvodne pjesme, ravnateljica Nedeljka Turčić obratila se prigodnim riječima učenicima i njihovim roditeljima. Čestitala je svima na njihovim uspjesima, zahvalila roditeljima na lijepoj suradnji i našim osmašima zaželjela puno sreće u daljnjem školovanju i životnom putu.

Učenice Antonija HusPaola Ivana Medved i Lucija Dundović pročitale su svoje radove na temu Pogled preko ramena. Uživali smo u prezentacijama koje su pripremili. Nakratko smo sjeli u vremeplov koji nas je odveo na putovanje kroz brojne zanimljive i nezaboravne trenutke njihovog školovanja i odrastanja. Prisjetili smo se i nekih od brojnih anegdota iz školskih klupa, duhovitih crtica po kojima će pamtiti jedni druge i svoje učitelje. U najsvečanijem dijelu programa, razrednici Andrea Fugošić Bagara i Luka Savin podijelili su učenicima svjedodžbe. osmašima, kao i njihovim roditeljima, prigodnim riječima obratio se i načelnik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić te uručio nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom: Filipu Juničiću, Nini Šimić, Lovri Ćuku, Luciji Bajčić, Josipu Kirinčiću, Pavlu Žužiću, Mihaeli Turk, Paoli Ivani Medved, Valentini Lamešić, Adrianu Šakiću i Miji Manestar.

Svečani je program završio veselo, pjevačkim nastupom svih osmaša koji su zajedno izveli nekoliko njima najdražih pjesama. Na klaviru ih je pratio profesor Davor Burlović, a na gitari profesor Luka Savin.

Nakon svečanog dijela programa nastavljeno je s ugodnim druženjem na domjenku u školskoj blagovaonici, kao i u zabavnom fotografiranju u foto kutku.

“Dragi osmaši, svi učitelji vaše osnovne škole žele vam puno sreće u svemu što vas očekuje.
Od srca se radujemo nekim novim susretima!” –
 poželjeli su im njihove učiteljice i učitelji.

 


FOTOGALERIJA


Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA