Posjet predškolaraca Osnovnoj školi Malinska Dubašnica

Posjet predškolaraca Osnovnoj školi Malinska Dubašnica

Posjet predškolaraca našoj školi

U ponedjeljak 8. svibnja u posjet školi stigli su nam budući prvašići, polaznici Dječjeg vrtića „Katarina Frankopan“ Krk, područnog vrtića Malinska. U holu škole stigli su tijekom prvog velikog odmora i začuđeno promatrali učenike oko sebe. ❤️

 

Gotovo svatko od njih pronašao je brata, sestru, bratića, sestričnu ili barem poznanika što ih je posebno obradovalo. Nakon, za njih, vrlo glasnog školskog zvona dočekali su svoje buduće učiteljice i u pratnji svojih odgojiteljica hrabro krenuli prema učionicama. Tamo su ih lijepo dočekali i primili četvrtaši, imali su prilike vidjeti kako je to sjediti u školskoj klupi i čuti što se sve radi u školi. Sudjelovali su u zajedničkoj aktivnosti, slušali priču, izrezivali i lijepili krugove za gusjenice, pjevali i plesali. Kada je školsko zvono označilo kraj sata u veselom su se raspoloženju zaputili natrag u svoj vrtić.

Cilj je ovog posjeta upoznavanje prostora škole i učionice prije procjene psihofizičkog stanja učenika prije polaska u prvi razred koje nam započinje u utorak 16. svibnja i traje do 23. svibnja 2023. godine od 8:30-10:00 sati.

Veselimo se ponovnom susretu idući tjedan, ali i novim počecima u rujnu!

Matea Mrakovčić Kosić


FOTOGALERIJA:

Izvor: Osnovna škola Malinska – Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA