Krenula je nova sezona projekta Lernt mit uns – Učite s nama

Krenula je nova sezona projekta Lernt mit uns – Učite s nama

S osobitim veseljem javljamo da smo u Jezičnom kutku objavili osmu epizodu, prvu iz nove sezone, vrlo zanimljivog projekta Lernt mit uns – Učite s nama u kojem učenici naše škole sa učiteljicom Dunjom Perhat snimaju kratke video lekcije namjenjene svima koji na zabavan način žele učiti njemački jezik. ?

 

Ove školske godine vrijednoj ekipi koja sudjeluje u stvaranju ovog projekta pridružili su se i neki novi glumci, neke od njih možete upoznati već u prvoj epizodi nove, druge sezone.

Prva epizoda ovogodišnje sezone nosi naslov Mein Lieblingsort (Moje omiljeno mjesto) i u njoj učimo, kroz razgovor četvero prijatelja, kako na njemačkom jeziku opisati svoje omiljeno mjesto za igru, druženje,…

Svaka video lekcija bavi se svima bliskim temama, a cilj ovog projekta je učenje na zabavan način. Također, svaki video ima titlove na njemačkom i hrvatskom jeziku što učenje čini još lakšim. ?

Za sve one koji još nisu zavirili u Jezični kutak, svakako preporučamo da pogledaju i prethodne video lekcije koje se nalaze na školskom YouTube kanalu. Podržite lajkom naše vrijedne kreativce i učite njemački zajedno s njima. ?

Radujemo se i s nestrpljem iščekujemo nove epizode.

Izvor: Osnovna škola Malinska – Dubašnica

 

 

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA