Uskrsni blagdani u Malinskoj

Uskrsni blagdani u Malinskoj

Stižu nam uskrsni blagdani, koji će ove godine izgledati malo šarenije nego inače! Ove godine Dubašnicu krase dvije prekrasne pisanice koje se nalaze na malinskarskom trgu te u centru Porta. Uskršnje pisanice nisu jedini novitet, Turistička zajednica osigurala je bogat Uskrsni program za sve generacije. Dođite i uvjerite se, a svoje uspomene podijelite uz #VisitMalinska.

Malinska će uoči Uskrsa zamirisati zamamnim cvjetnim tonovima. Šarene boje ljetnica, te bogata ponuda raznih sadnica uljepšat će parkiralište Markat te posjetiteljima omogućiti bogatu ponudu proljetnog cvijeća, te raznih povrtnih sadnica kojima će svi zainteresirani moći ukrasiti vrt, dvorište, ili jednostavno razveseliti najmilije prigodnim poklonom. Sajam će se održati u petak i subotu, 15. i 16. travnja 2022. godine, od 9 do 18 sati.

Za ljubitelje nordijskog hodanja i rekreacije je u sklopu projekta Nordijskim hodanjem i pješačenjem upoznajmo Dubašnicu i povodom Uskrsa osmišljena ruta Od pisanice do pisaniceVođena šetnja duga je 9 km te je primjerna za sve uzraste. Okvirno vrijeme hodanja je 2,5 sata, a start šetnje je na Trgu u Malinskoj u 17:00 sati.

Iz TZO Malinska-Dubašnica pobrinuli su se i za one najmlađe, koji će moći sudjelovati u Potrazi za Uskršnjim jajem. Bogati zabavno-animacijski dječji program odvijat će se na Trgu, od 17,30 do 20,00 sati.

Izvor: TZO Malinska-Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA