KREATIVNI KUTAK USKORO I U MALINSKOJ!

KREATIVNI KUTAK USKORO I U MALINSKOJ!

 

Vrijedni članovi udruge Kreativni Krk imaju sjajne novosti za najmlađe žitelje općine Malinska. Udruga je dobila priliku „proširiti“ djelovanje i pokrenuti svoje glazbene radionice za predškolsku djecu („Kreativni Kutak“) na području općine Malinska, zahvaljujući pozitivnim rezultatima natječaja za udruge spomenute općine.

 

U srijedu, 13. travnja 2022. godine u 16h u Domu udruga (prostor starog vrtića) – na I. katu vrše se upisi djece u dobi između 4 i 7 godina.

„Kreativni kutak“ – jedinstvene radionice, čiji je primarni cilj obrazovanje i rad s najmlađom djecom kroz glazbu, pokrenute su na jesen 2021 godine. Slušanje glazbe pomoću boja, slika, pokreta…, raspoznavanje tempa i ritma kroz pokret, kretanje i manipuliranje instrumentima, putem glazbenih igara…, vježbanje osnova jednoglasnog pjevanja pomoću pjesama za djecu, vježbanje slušne memorije pomoću različitih glazbenih igara, igre slušnog raspoznavanja, vježbanje pravilne tehnike pjevanja (vježbe razgibavanja, vježbe disanja, vježbe upjevavanja), učenje i usvajanje novih melodija i tekstova, uvježbavanje javnog nastupa i pjevanje na razglasu, koncerti, snimanje u profesionalnom studiju, samo su neke od aktivnosti po kojima su ove „mlade“ radionice poznate!

U ovom kratkom vremenu djelovanja radionica, polaznici „Kreativnog Kutka“ sudjelovali su u snimanju autorskih pjesmica u profesionalnom studiju „Mamut“ u Krku, („Božićna“ i „Zdrava hrana“) i nastupili u sklopu krčkog adventa.

Radionice koštaju 250,00 kn mjesečno, a planirano provođenje aktivnosti prati školsku/akademsku godinu, dvaput tjedno po 45min.

 

Za sve informacija molimo zainteresirane da se jave na br. tel 0923319441 (predsjednik udruge – Luka Adžić-Kapitanović)

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA