Održano 9. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu l

Održano 9. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu l

U subotu, 9. listopada 2011. Malinska je bio domaćin 9. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 99 natjecatelja (22 žene i 77 muškaraca). Natjecatelji su stigli s pet otoka: Korčule, Lošinja, Paga, Raba i Zlarina.

Natjecalo se u 16 kategorija i to: muški i ženske u kategorijama početnici, najmlađi i mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori te u muškoj kategoriji veterani 40+, veterani 50+, veterani 60+ i parovi.

Natjecanje se održalo u školskoj sportskoj dvorani OŠ Malinska-Dubašnica, a otvorili su ga tajnik Stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica Čedomir Miler i direktor TU Turističke zajednice Općine Malinska-Dubašnica Daniel Manzoni.

Natjecalo se po kup sustavu, a igralo se od 9,30 ujutro pa skoro do 19 sati.

Zbirku odličja dobrano su dopunili stolnotenisačice i stolnotenisači s otoka Krka. Tako su zlato osvojili Daria Abadžić, David Dujmović, Marija Bogović, Maksim Kralj, Matija Strilčić, Petra Turčić, Mateja Magličić, Miro Jakaša te u parovima Baša/Saftić, srebro Emili Franolić, Timon Kralj, Leona Šantić, Kristina Kranželić, Fran Brozić, Adrian Šantić i Vedran Saftić, a broncu Julian Kvasić, Mate Matković, Katja Stulić, Lena Abadžić, Kristijan Pavačić, Marko Bogović, Ivan Bogović, Dominik Lesica, Nikola Baša i Čedomir Miler.

Nagrađeni su i najstariji sudionik natjecanja Marijan Perković (Lošinj), najmlađi Frane Cvitković (Pag) te za Fair play Mirko Dragojević (Korčula).

Na svečanosti u večernjim satima su u hotelu Magal u Njivica,a pehare prvoplasiranima te medalje drugo i trećeplasiranima uručili predsjednik STK Malinska-Dubašnica Igor Šplehar, izaslanica načelnika Općine Malinska-Dubašnica Katica Cvelić i krčki gradonačelnik Darijo Vasilić nakon čega je uslijedila razmjena poklona, večera i druženje.

FOTOGALERIJA

(Tekst i foto: MK – otok-krk.org)

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA