Testiranja na COVID19 u Bogovićima

Testiranja na COVID19 u Bogovićima

Podsjećamo  Vas da je Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica u suradnji sa zdravstvenom ustanovom CROMEDIC AMBULANCE osigurala dodatno mjesto na Krku za provođenje testiranja na Covid 19.

Uzorkovanje na CoVid-19 (BAT & PCR testiranja) odvijat će se u prostorima ispred Sportske dvorane u Bogovićima svakim danom od 9 do 13 i od 17 do 21 h.

Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica u suradnji sa zdravstvenom ustanovom CROMEDIC AMBULANCE  osigurala je dodatno mjesto na Krku za provođenje testiranja na Covid 19. Uzorkovanje na CoVid-19 (BAT & PCR testiranja) odvijat će se u prostorima ispred Sportske dvorane u Bogovićima svakim danom od 9 do 13 i od 17 do 21 h.

Prethodna najava za testiranje nije potrebna ali se podaci potrebni za izdavanje nalaza mogu unaprijed popuniti putem QR koda na stranicama TZ-a, direktno na lokaciji testiranja ili na web stranici www.cromedic.com.

Sve informacije o nalazima testova su u nastavku:

  • BAT nalaze se čeka 15 minuta, izdaju se na engleskom jeziku (isti su vjerodostojni za međunarodna putovanja). Nalaz se šalje putem maila ali se može zatražiti i printani nalaz na samoj lokaciji testiranja.
  • PCR nalazi od licenciranog laboratorija bit će izdani unutar 24h putem službenog emaila.

 

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefonski broj Cromedic centrale 01/209 80 00 ili 091/ 209 82 22 ili doctor@cromedic.com.

Također, u sklopu tima za provođenje testiranja biti će i liječnik koji po pozivu u slučaju potrebe izlazi na teren/ kućni posjet ( isti kontakt telefon).

 

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA